AT Power Lapparunko

AT Power valmistaa patentoituja akselittomia läppärunkoja. Niissä hyödynnetään erityisen ohuita läppiä, joiden reunat on viistetty. Tätä teknologiaa hyödyntämällä virtaus paranee jopa 10% verrattuna perinteiseen läppärunkoon.

Perinteisissä läppärungoissa läppä kiinnitetään tyypillisesti kahdella ruuvilla suhteellisen paksuun akseliin. Se pienentää virtauksen tehollista pinta-alaa ja akselin muoto aiheuttaa pyörteilyä virtaukseen mikä lisää virtausvastusta. Yhdessä nämä kaksi seikkaa pienentävät moottorista saatavaa tehoa. AT Powerin patentoitu teknologia tekee akselin kiinnitysruuveineen tarpeettomaksi jättäen virtaukseen vain 2 mm paksun virtaviivaisesti muotoillun läpän.

Akseliton läppärunko parantaa virtausta jopa 10% normaaleissa läppärunkojen kokoluokissa. Testit osoittavat, että AT Powerin läppärungon virtaus on 99.5% virtauksesta, joka saavutetaan kokonaan ilman läppää olevasta rungosta. Hyödyt ovat helposti havaittavissa.

Läppärungot valmistetaan CNC-koneistamalla. Ne ovat kevyitä ja viimeistelyltään laadukkaita. Läppärungot toimitetaan koottuina, joten läppien synkronointi on perussäädetty jo tehtaalla kokoonpanossa.

Lue lisää teknologiasta AT Power esitteestä. Tuotevalikoimaan voit tutustua AT Powerin sivuilla.

AT Power Duratec läppärunkoAT Power Duratec LäppärunkoDURATEC läppärunko


 

A TPower Honda F20 läppärunko

AT Power Honda F20 läppärunko

Honda F20 läppärunko


AT Power logo