Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme SpeedFlow letkuilla ja liittimillä. Näitä on ollut saatavilla myymälästämme jo jonkin aikaa ja nyt olemme saaneet varastovalikoimamme  kattavaksi.

SpeedFlow:n  tuotevalikoimaan voit tutusta heidän 2015 luettelostaan, jonka voit ladata tästä.

 

 

SpeedFlowLetkuvalikoimassa tarjolla on nitriilikumiletku ruostumattomalla teräspunospäällysteellä (100 series). Nitriilikumiletku sopii erinomaisesti öljylle, jäähdytysnesteelle, ilmalle, metanolille ja nitrometaanille. Teräspunospäällyste kestää hyvin korkeita paineita.

SpeedFlow 100seriesBensiinille emme suosittele nitriilikumiletkua. Erityisesti nykyisille, etanolia sisältäville polttoaineille sopii erinomaisesti toinen vaihtoehto, teflonletku (200 series). Polttoaineen lisäksi tämä sopii hyvin jarruletkuksi tai nestekytkimen linjaan.

SpeedFlow 200series hoseSpeedFlow  200series hose200-sarjan teflonletku on saatavana myös mustaksi pinnoitettuna teräspunosletkuna. Ole erilainen ja viimeistele nestelinjasi mustalla teräspunosletkulla.

Kummallekin letkutyypille on omat liittimensä. Suorien ja eri kulmilla tehtyjen liittimien lisäksi löytyy kattava valikoima erilaisia adaptereita, läpivientejä, haaroja, banjoja ja umpitulppia.

Liittimiä on saatavana muutamissa väreissä, varastovalikoimamme väri on musta.

SpeedFlow 100series hose endsSpeedFlow 100series hose endsSpeedFlow  200series hose endsSpeedFlow  adaptors metricbanjohoseendsKlemmarikiristeisille letkuille saat viimeistellyn ulkonäön näillä klemmareilla.

SpeedFlow coversTule tutustumaan valikoimaan.

 


SpeedFlow